Det är inte snön som faller

Nyss hemkommen från cirkusen PSY i Alby, var riktigt bra faktiskt. Sjukt häftiga grejer de lyckades göra..
Snart är det nyår, är rätt taggad. Har ju lyckats städa rummet ordentligt, det tog ca.. 4 dagar. Men är o andra sidan jättenöjd med hur det ser ut nu, bara lite småförändringar som jag vill göra, det får bli ett senare projekt.

Tadaaaaa!! Visst är det skillnad sen innan? :D

Har vartit mycket inne i staden de senste dagarna, fram och tillbaka med bussarna, hit och dit i stan. Har i alla fall lyckats fixa stuff till nyår, det är brabraa..










Mums!

Woaa

Hemma igen från ett äventyr hos Helena. Det visade sig att både deras fina hårbollar tyvärr har sprungit bort, det var trist att höra. Men de har några i reserv, nämligen besten Mumin som är hela 7 kilo katt och lilla Lillis (oerhört fantasifullt där Helena), som inte är så stor.


Lilla karatekatten här, har rivsår över hela armen.. Helenas var dock värre. Det är inte lätt att vara katt alla gånger..

Tillbaka

från centrum.. Blev ingen tröja, den fanns bara i förstora storlekar. Lite tråkigt. Skulle även lämna tillbaka lite julklappsgrejer, men det gick inte heller.. Fick i alla fall införskaffat en sladd till min musik, vilket är himlans trevligt. Ska väl tjilla ett tag nu, sen bär det av till Helena & Co..

STÄDAT

Nu anser jag mitt rum som nästan färdigstädat, det är helt fantastiskt! Ska lägga upp en bild sen.. Lite smågerjer som fortfarande behöver putsas till lite, men oj va bra det känns att ha det såhär städat.. Tror aldig jag har haft det förut faktiskt.
Ska iväg med mamma nu och leta efter det där tjocktröjan, hoppas den finns i centrum, annars blir jag lite ledsen i ögat.
Well, ha det bra, Tjao

Kort sammafattning

av min jätteintressanta dag
Hade ju tänkt att vara hurtbulle. Det sket sig. Tänkte hitta tjockiströja o klänning. Det sket sig. Skulle kolla på HarryP med en vän. Det sket sig.

Imorrn ska jag...
städa rummet lite, börjar tröttna på riktigt, det gör uppenbarligen mamma med.... Hitta den där äckliga tröjan, o så umgåsas lite. På kvällen blir det antagligen till Helenius avec ma famille. Haha hennes katter e så jävla roliga.. haha..kattfan hahaha...stora lata hårbollar :)
Nej du, nu gäller det att sova snart, så man orkar upp imorrn till denna röra..
God Natt, God Natt :)


Eeeehe

Det blev ingen joggingrunda, föga förvånande...
Jag är inte lat, jag bara..prioriterar min energi :D
Ska kanske in till stan om ett tag, in great need of a new tjockiströja. Jag har en som jag har kollat lite på..humm humm..
Skulle behöva fixa en sån där nyårsklänning oxå.. hummhumm.
Spana kläder o städa rummet. Jag skulle kunna betala nån för att staäa mitt rum för jag ORKAR INTE. En sån jävla röra..


Wonderful... Riktigt såhär illa är det inte just nu, sägen är faktiskt bäddad.. och dammsugaren är borta :)

Menmen.. ska man hinna med nåt vettigt idag ska man väl börja röra sig snart.
Tjaoo

Dags att

sova snart. Ska ut o springa imorrn bitti. Det ska jag. Kanske inte innan 12, men.. det är själva rörelsen som räknas :)
Idag har det blivit lite små korta inlägg.. ska komma igång lite. Får se, jag kommer bli större än Blondinbella (nu kommer hon vilja ha betat för att jag nämnde henne...). Hah när det kommer jag fan inte. Vill inte. Jag vill duscha dirr. Det är välbehövligt. Ehm.. ja.
Nu är det dusch som gäller. GOD NATT
GOD FORTSÄTTNING


Hoppas ni hade det bra på Kristi Födelsedag. Fatta att hela världen i princip firar hans fördelsedag. Awesome.
Jag ska festa i påsk.



God natt :)

In great need of..

en design. Den här är SÅ tråkig.
Bleuhuhuehuhuhuheeeeeeeeeeeeeeeeeeee

11 min

Jag har haft den här bloggen i 11 min (jag kollade...) o jag tycker det är läskigt. Börjar bra...

HEJ

Nu har jag, lilla jag, en stooor blogg. Nej så stor är den inte, man man kan ju alltid hoppas. Önsketänkande. Idag är det dagen efter julafton.
Jag börjar lätt.
Detta är den officella bloggen. Hamsterbloggen. Hamsterboet.

Nu kör vi.

RSS 2.0