Dreaming I could see the sun


Rädsla

Imorgon ska jag än en gång möta min stora rädsla. Jag ska få en spruta. Vaccin.. Just nu känns det som att jag hellre åker utomlands och chansar än att vaccinera mig.. Det är så förbannat obehagligt hela vägen igenom. Gah.

Damn..


Tisdag vecka trettioåtta

Nu ska jag berätta en liten historia, så om du känner mig och är van vid mitt vanliga babblande kan du sluta läsa här.

Om du mot förmodan vill fortsätta läsa så varsågod.

Idag, när jag skulle hem från födelsedagsfirande (bra att den som fyllde år inte ens var kvar när vi kom liksom..) så gick jag på tunnelbanan med mina vänner. Den skulle gå mot Hagsätra. När vi har slagit oss till ro meddelar tunnelbaneföraren att tåget kommer åka direkt till Globen på polisens order, så jag fick snällt kliva av igen och vinka hej då till mina vänner.

När nästa tåg kommer kliver jag glatt på, lättade över att slippa vänta någon längre stund, sätter mig ned och börjar filosofera lite. Tåget rullar vidare mot Hötorget där det stannar och släpper på... hur många som helst. Runt 300 personer hörde jag någon säga. Vi står stilla.. Vi hör sånger, folk trängs och hela vagnen börjar skaka av folk som hoppar i takt. Kvinnan snett mittemot ler osäkert mot mig. Jag känner mig lika förvånad som hon ser ut. Till slut åker tåget mot nästa station som är T-Centralen. Kvinnan reser sig tvekande upp när tåget saktar ner, jag förstår hennes oro. Det är fullt på stationen och då menar jag inte rusningstrafiksfull utan katastroffullt. Vi har nu stannat helt men dörrarna öppnas inte utan istället börjar tåget rulla igen. Ett osäkert mumlande utbryter bland passagerarna. Kvinnan mittemot frågar vad det är som händer och mannen som sitter bredvid henne förklarar att det är derby i Globen, Djurgården mot AIK. Det förklarade folkmassorna och sångerna.

Tåget närmar sig Gamla Stan men åker förbi där med, Slussen likaså. Någon stans mellan Slussen och Medis säger föraren att tåget inte kommer att stanna förrän i Globen. Underbart!
Vi det här laget har de som sitter mitt emot och bredvid mig börjat prata och diskutera. Det visar sig att kvinnan, liksom jag, ska mot Mörby. Vi kommer tillslut fram till Globen, och Hässelby Strandtåget står inne på stationen. Kvinnan skyndar sig ut genom dörrarna med mig tätt efter. Det vimlar av supportrar över hela stationen och det går knappt att ta sig åt något annat håll än mot Globen. Det bildas en vägg av taggade, sjungande supportrar mellan oss två och tåget. Vi det här laget står vi och håller varandra i handen, kvinnan och jag, och det hela kändes faktiskt ganska fint. Vi puttas mot väggen av de som är bakom och försöker hålla i varandra för att inte dras med i strömmen av människor. Till slut blir det lite glesare mellan dem, och vi springer tillsammans in på tåget för att bara någon sekund senare höra att dörrarna stängs. Vi sätter oss ned bredvid varandra och skrattar och pratar om upplevelsen ända tills jag ska gå av.

Se, så mycket ointressant jag kan knåpa ihop..

dunh bob

De kan klaga om de vill, jag har slutat bry mig om sånt
Trallala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss
Alla utom jag vet hur det ska gå
Nu har jag gjort det igen, jag har vart dum mot mig själv

Nu är det slut, nu får det räcka!


sommar till höst


epic fail

Alliansen och SD kan säkert lösa det här på något sätt, genom sälja ut alla Sveriges invandrare till exempel?

Glad

Torsdag

Drottninggatan
Lite molnigt, lite blått, nästan sol ibland till och med.

Slussen, 20 minuter senare
Hällregn
Vi är fyra stycken som ska dela på två små paraplys.. (trodde det hette paraply-n i plural?)
När vi har gått ute i regnet i kanske 20 meter kommer det fram en som jobbar hos Veolia o ger oss tre paraplyer.

Ibland har man tur. Paraplyn är nog en sån sak som bara finns, man glömmer ett dör, hittar ett här. Mysigt tycker jag..


















Quarneval, njae

Valtider
Den eviga(eller tills på söndag i alla fall) frågan om vad man ska rösta på.
Rödgrönt blir det, men vilket parti?
Och måste man kunna motivera sitt val, räcker det inte med att ha en åsikt?
Varför säger folk, därför säger jag. Det känns bäst i magen så.
Att jag aldrig lär mig det där med politik..

ja



Översta är riktigt vettig, nedre bara kul :)


tja snygging


hjelp

Om någon vänlig själ skulle vilka hjälpa mig med den här äckliga designen så är ni hjärtligt välkomna. Bara o säga "hej anna, jag vill hjälpa dig" så ska jag prisa er som om ni vore gud. Nästan i alla fall. Jag har tårta att bjuda på, garanterat!

wohoo :)

YEAAAHHH


lilla söta klädnypa, häng upp mitt liv

Fredag bestod av nya jeans. Jag minns inte senast jag köpte nya jeans så det var dags för ett par. De kommer vara dödligt fantastiska med mina skor. Mmm..
Framåt aftonen begav vi täbytjejer oss till Wokhouse och mötte många pojkar små, vi vandrade så småningom vidare till 107,5 i Gamla Stan. Trevligt sällskap..jaaa. Det var bisarrt högt ljud och min tinnitus vaggade mig till sömns runt fem på morgonen. Tiden vittnar om att natten var bra. THGare med täbyfolk, bättre blir det väl inte. Det bästa från två världar.
Lördagen bestod av bakismorgon fram till fyra. Exakt tio timmar efter att jag hälsade på min säng så befann jag mig istället på Fotografiska Museet. Ett besök på egen hand som jag inte ångrar det minsta. Vackra bilder, lyckan var gjord på översta våningen, där jag till min förtjusning fann några av LaChapelles bilder om än i mindre format än övriga.
Världens godaste middag tillagades i ytterst trevligt sällskap, kvällen spenderades framför televisionen.

En bra helg. En vilsam och värd helg.
Imorgon är det måndag, då tar vi nya tag!

RSS 2.0