En dag som idag

Idag har det vart en otroligt seg dag. Vaknade vid tolv, tänkte  vara duktig o städa min garderob lite. Det gjorde jag faktiskt också.
Sen har jag pluggat lite matte. Gav upp när jag inte fick rätt svar på ett tal hur mycket jag än försökte, och sedan insåg jag hur många sidor jag (vi?) har att ta ikapp eftersom herr mattelärare behagade vara sjuk 3 av 4 mattelektioner den gångna veckan. Så jag gick o slappade vid tvn istället. Bra val enligt mig. Såg på Fab5 och nåt mer... Underbart.
Värd dag, nej. Vill ha mer helg, orkar verkligen inte skola redan imorgon. Fyfan asså... Och söka jobb ska jag göra nu i veckan också, nu låter jag galet ambitiös. Det är jag verkligen INTE. Så har vi det utklarat. Punkt.

My life is pretty normal today

Värd kväll
  • Pasta och falukorv
  • Massa chokladpudding
  • Lokal-tv
Har även druckit en liter mjölk och jag är stolt.

see the world hanging upside down









WOAH! Tillbaka, jaråååå!

Idag har vart slappaste dagen, det har en tendens att bli så när jag inte har nåt planerat. Då gör jag bara... ingenting. Well, well, ska käka lite snart o sen.. förstätta med det jag håller på med.

Se den bara


Skins



















Det är dags nu, my darling dear. Jag har saknat dig så. Eller er. Fan va Skins är bra!
Första avsnittet av Season 4 finns inte att hämta hem än.. jag längtar! Puss



Alla bilderna kommer från e4.com/skins

Crawl up the mountain to reach where the eagles fly

Idag klättrade T08a. Det var galet kul, gick bra för alla. Sjukt peppande. Woho!


Mind the ones who live in shame


Oj oj oj oj oj..


Skrattar så jag gråter. Herregudars vad kul!

Vi skjuter färg, vi är soldater

Idag är dagen man borde pluggat fysik, men gjorde roligare grejer.
Vi åkte ett gäng från klassen o spelade paintball inomhus (kallades då reball, eftersom kulorna inte gick sönder o färgade av sig utan var av mjuk plast istället). Jag var galet nervös innan, trodde i princip att jag skulle dö. Nästan.
Det var inte alls så farligt och dessutom sjukt roligt! Något som kommer att göras om :]
En liten bonus var ju att laget jag var med i vann, trodde verkligen inte det när vi började spela, men det visade sig att vi var rätt bra! Eller vi och vi..Micke ägde sönder helt enkelt. Woho!


Coca Carola - Paintball Boys

To-do list


Weei

Hemma från träningen nu, tränade med Carin i sparringgruppen för första gången på två, två och halvt år kanske.. minns faktiskt inte när det var senast, men minns sista träningen. Vi fegad lite o körde mest för med varandra, dels för att det var just första gången och dels för att ingen av oss hade alla skydd. Jag saknade i och för sig bara tandskyddet. Men men, det blir bättre nästa gång!
Är inte riktigt nöjd med bilderna som ligger uppe, men det får duga så länge för jag har verkligen inte tid att fixa några andra just nu. Well, tar det en annan gång. Imorrn är det Fredag, fredag betyder helg, helg betyder sova!

Skulle

väl kalla det nästan klar med designen nu då, inga stora förändringar direkt, bara mina bilder i headern istället. Men jag gillar't! Känner mig haxx som klarade det :D
Har börjat lyssna in mig på dessa filurer lite mer, mysiga mysiga. Nu är det design som gäller (önsketänkande..), skulle behöva göra psykologi också. Det tar vi en annan dag.
Hejhoe!


en liten update om någon kollar..


Under ombyggnad

Fixar lite, så det kommer se konstigt ut ett tag :)

Wäh

Då var det fortfarande höst..

Vi går mot ljusare tider igen i alla fall, och det märks. Det är inte becksvart ute klockn tre, och solen skiner ibland. Jag vill ha mer lov..Orkar inte skolan nu. Det är så mycket bs hela tiden. Tänk när man var liten, bara chillade hela dagarna.. Minns när jag och min vän gick hem från skolan en dag och hon berättade att när man var stor, då fick man stanna i skolan ända till klockan fyra! Det var ju helt fantastiskt! Jag kan säga att jag har ändrat åskit nu. Det är inte fantastiskt. Well, fysikkursen slutar snart.. Det är braooo.

Lyssnar på den här låten och denna, de är så himlans mysiga.

Heut ist mein tag

Kanske inte, men sjukt bra låt i alla fall :D haha

Grattis på födelsedagen


Grattis min vän, på 18 års dagen.

Innan vintern kom på allvar


AWESOME



Lyssna, och njuuuut

Fråga!

Skulle bara vilja veta, om det är nån som läser, om de stoa bilderna (som egentligebn är för stora för designen) eller de lite mindre ser bäst ut. Taack för svar :)

Numero Collector

Nyss hemkommen från bio, såg Sherlock Holmes. Kul, värd film. Rekomenderas. En annan film som rekomenderas är Avatar, om det nu är nån som har missat att se den..

_-_-_-_-

Tjejmiddag hos Sara igår.  Det var sjukt trevligt, god mat, singstar(jag och Linn ägde) o massa grädde.. :)
Här kommer två bilder som inte alls har med saken att göra




Snösnö

Lite julbilder såhär till nyår






RSS 2.0