Kändisförälskelse

Jag tror jag är kär i en kändis, ni vet sådär som man var när man var liten? Sitter här o fånler när jag ser bilder på en viss Jesper Rönndahl. Herregud.

Mannen. Myten. Legenden.
Jesper Rönndahl

Såg honom först i Centralskolan som
gick på SVT, alla avsnitt finns på Youtube.
5 min långa. Fett eller bebis, fett eller bebis.
Tycker nog att alla borde se åtminstonde ett
avsnitt, det är liksom allmännblidning.

Hejhopp!

Definitionen av meningslöshet


Skak-skak-skaka mig jag tror jag drömmer

Sitter på jobbet. Jävligt party. Bråkar med the kopiator OF DOOM. Men han är rätt snäll idag, inte ett enda papper har fastnat än! Peppar, peppar..!
Nu ska jag gå o leka med kopiatorn igen, tjohej!

Camilla


If a pug can, then so do you


Living on time we've borrowed


Tjuvlyssnat


Being on the A-List

Inte långt kvar till lov nu..Känns märkligt, känns inte som om det är sommarlov.. galet. Snart tar våra kära treor studenten.. Hej och hå, nu går jag o lägger mig.

Nous sommes tout deux victime de ce doux jeu d'amants

Yelle - Ce Jeu

Dagens lärdom

Se till att rutorna på bilen är uppe ordentlige INNAN ni kör in i biltvätten. Det lärde jag mig idag. Våra rutor var inte uppe. Hela baksätet var blött. Väldigt blött. Och fönstret hade inte ens vart mycket öppet utan bara en halv cm. Ha, mamma och jag skrattade ordentligt åt det i alla fall.

Låter inlägget tala

Related artist på Spotify till Tokio Hotel; Paramore, Justin Bieber, Jonas Brothers, Britney Spears, Erik Grönwall, tAtU, Miley Cyrus. Okej, det var elakt mot Miley men made my day att se vilka artister Paramore relateras med.

Fuck off


RLCSTR

Slapp dag idag.. fixat klart det sista inför redovisningen imorgon. Hängde lite på stan med Max o Frida efter skolan, fick köpt tre gula tröjor o två nagellack. Kom hem, slappade lite till o sen ringde telefonen. Jag hade tydligen körlektion idag. Något som jag helt och hållet, fullständigt, hade glömt bort. Eller jag hade inte ens glömt det för jag visste det inte från början. Min körlärare var snäll nog att bara flytta lektionen till nästa vecka, egentligen skulle jag vart tvungen att betala för den utan att ha gått den. Så där hade jag allt lite tur i alla fall. Nu är det nog dags för sängen efter en händelserik dag. Hoppas att halsontet går över tills imorgon!
Püss

Wall-e







J'en ai oublié mon nom

Det är lite lycka när man har tolv kronor över och det råkar finnas en sån här i närheten. Sååå god. Wäh.

Och här är min modell som blev färdig idag. Om jag får säga det själv så ser den ganska så bra ut! Rätt nöjd med tanke på hur ogenomtänkt den var från början och hur mycket som gick fel idag.. såhär ser den ut nu i alla fall. Redovisning på fredag, tagga...


Svårt att andas

Och jag har bara mig själv att skylla, glömde nämligen allergitablett i morse. INGET att rekommendera till pollenallergiker när säsongen inte är över..
Har haft galen abstinens efter min nagelbandssak i tre fyra dagar nu och ÄNTLIGEN har jag hittat den. U-N-D-E-R-B-A-R-T-!

Har tyvärr inget mer intressant att skriva nu, förutom att jag bara får G i psykologi. Otroligt missnöjd. Ska prata med läraren imorgon, det går ju inte.......Gah.

So, let me take you for a little ride

När jag åkte hem från skolan idag så fick jag äran att åka med Henrik Montin, den pratglada tunnelbaneföraren på röda linjen. Brukar i vanliga fall gå av i Danderyds sjukhus för det är närmare till bussen, alltså större chans att hinna med den, men åkte med till Mörby C bara för att kunna säga till honom att han gör det mycket roligare att åka tunnelbana. Det var jag inte ensam om, det var en man i 70 års åldern och en i 50 års åldern som även de var glada över att få ha åkt med Henrik.

RSS 2.0