Allergi

GE MIG BARA ETT ÄPPLE SÅ BLIR JAG NÖJD! GAHH

Diamond ring, CHA CHA

Den här helgen har jag verkligen inte gjort något vettigt alls. Nästan inget blev som jag hade trott och det gör mig lite ledsen i ögat samt besviken. Mest på mig själv.

FUCK IT. Allting blir så mycket tydligare i caps, tycker ni inte? Den lilla rösten i mitt huvud skriker i alla fall när jag läser det...
Püss

Oscar II




Oscar

Idag mötte jag en vän som heter Oscar. Oscar är en snigel. Jag mötte Oscar när jag glömde nycklarna till pappa och ingen var hemma så jag fick sitta ute i 40 min. Imorgon ska jag visa en bild på Oscar. Och en film. Kanske.
God natt.

Seu cabelo é tão bonito

Pallarinteskrivadumpsykologirapportsomändåaldrigkommerbliklrnugårjagfanochläggermigiställetsåkanskejag
skriverimorgoniställetmimbrorharkommithemnuochdetärfettniceförjagtroddeintehanskullekommaförensom
enveckaellertvåtrorjagskaringhonomimorgonochfrågahurutlandsvistelsenharvaritjagvillverkligeninteskriva
psykologitextendetärsomomjagharalltfärdigtihuvudetienstorbollklumpgeggamendetvillinteutochformulerastillordientext
somnågonannanänjagkanförståompsykologilärarenbarakundekikainimitthuvudsåskullehonförståochseattjagvisstkan
ävenomjagintevisardetgenomattskrivaentext
Fettmedcredtilldesomläserdenhärextremtjobbigatextenutanettendamellanrum
hei♥

If I were a dinosaur, I'd be a Awesomeasaurus.


*inte jag som tagit bilderna på bilden men bilden på bilderna på bilden...eh. ja...

Dags att sova nu snart.. Det blir ångesthelg i helgen med galet mycket plugg. NKV. HA!! Nej men.. med ett Icakort i handen klarar man allt.

Jättekul, verkligen jätteroligt

Den här bilden är rätt gammal, men har inte kommit upp förens nu...Underbar, hahaha :p


Och så den här rackaren som jag såg på väg hem ifrån bussen någon gång när snön just hade smält bort, gillar hur skärpan blev med min crappy mobilkamera ändå.



Idag var det partidebatt i skolan. Ung Vänster, SSU, Grön Ungdom, LUF, CUF, MUF, KDU och sist och också minst SDU. Ung Pirat kom inte.
Kort sammanfattat så tyckte moderaten att allt var jättekul, jätteroligt och jättetrevligt och tillsammans med KDU tryckte de ner de röd/gröna. Kom inte med mycket egna lösningar utan hackade mest på de andras.  SSU, Grön ungdom och LUF var bäst på att snacka. Ung Vänster kunde ha skickat någon bättre för den där tjejen gjorde sig inte bra på scenen.. SDU går väl inte att säga så mycket om. Hade inte några svar på frågorna och visste inte vad hans egna parti stod för. CUF var bara där... och var. Inte dåligt, inte bra. Lite rolig att lyssna på.

Var faktiskt ute och sprang idag efter skolan, tro det eller ej. Kollade först på My Super Sweet 16 o vart inspirerad, så tog ett varv runt sjön. Eller ah.. gick snabbt typ halva. Kände mig galet duktig i vilket fall. Har dock inte pluggat...vilket suger. Gah. Orkar inte o jag kommer vara arg på mig själv efteråt för jag inte pallade men.. Jaja.. Det blir som det blir!

Ska gå o läsa lite teori till det där körkortet som man kanske skulle försöka sig på att ta snart..Hejhopp Gummisnopp!♥

Tell me the thoughts that surround you

Jag borde sova♥


Barefoot on a summer night

Måste städa mitt skrivbord. Här går det ju inte att sitta...... Gah. Sen är det psykologiplugg som gäller! Tjolahopp!


hei

 


It's to fucking absurd



Jävligt nice helg, första på länge som jag inte känt mig sjuk efteråt. Sommaren är fan påväg. Rökte till och med vattenpipa igår utan att dö alltför mycket. Och så var ju Alexaandra med och det är bara underbart!
Nej nu ska jag sova. Som alla andra redan gör.


God natt, jag gillar er trots att ni är efterblivna♥

Jag ska ligga med hela världen


Min W819i kan minsann ta riktigt trevliga bilder!

Igår var en bra dag för det;
  • gick bra på designen och psykologin
  • var finfint väder hela tiden (utom en liten åskskur)
  • var skitnice i rålis på kvällen med massa trevliga människor
  • går att köpa en kväll för 25,50, eller åtminstonde en tröja som ger värme på både ett och två sätt.
Jag har gjort klart block 6 idag, nästan i alla fall. Imorgon ska jag börja göra mitt psykologifördjupningsarbete.

Nu ska jag ut på gården och äta grillat. Gårdsföreningen fyller nämligen 40 år i år och det firas! (ANTECKNAAAAA) Sedan bär det av mot Stureby och Max. Wihoo! Tjolahopp!

Jag är den stabila tallen



Var på långpromenad med Camilla o så mötte vi Gustav som hade mycket knasigt att berätta.. Herregud..den killen asså. Haha :)
Har pluggat duktigt idag, och ska snart ramla ner i min sköna säng. Läsa nya boken. Hoppas att den är braa.. Har haft Moi je joue på huvudet i 4 timmar. Så glad liksom.. trallalala :)

Hejhopp gummisnopp♥
Moi je joue
Moi je joue à joue contre joue
Je veux jouer à joue contre vous
Mais vous, le voulez-vous?




P.S.
Mattenationella gick över förväntan! Trodde det skulle bli slakt men klarar nog ett G, blir nog nära VG om
känslan stämmer. Blir helt klart nöjd med G med tanke på hur vår kurs har sett ut.....

Skrik om du brinner

Jag fick post idag!

Behöver ännu fler böcker.. Kanske ska börja läsa om gamla..som jag inte minns så bra. Hm.

Klar med en kemilabbrapport nu, jobbar med idrotten också. Känner mig galet duktig. Woho!

Moi je joue

Sitter inne nu, trots det fina vädret. Ska skriva en labbrapport.. och göra idrotten halvklar. Eller klar. Det beror på vad jag känner för!

Klicka på bilden och lyssna på glad fransk musik :]

Sveriges största stad är så liten och trång

Kemi i två och en halv timme på morgonen. Gick brabra och var ganska kul faktiskt! Sen lunch, hemska lunch... o så engelska som absolut ingenting gjordes på.. blåste extremt mycket såpbubblor bara, o tjillade galet i Rålis. Mattestugan idag gick åt helvete. Många där, mycket snack, liten verkstad. Gav ånghäst inför morgondagen när alla verkar kunna allt. Utom jag då. Vad gör ni på mattestugan om ni redan kan..Va, va, va, va, vaaa?

Har handlat matteprovsmat på Ica, en sisådär 10 min innan de stängde var Anders snäll nog att skjutsa dit mig för införskaffande av kakor, torkad frukt, kommunistapor och en proviva. Där har vi nåt jag klarar av, att köpa mat.. se på fan.

 

Nej nu är det dags för säng, det är ju en dag imorgon också. En ack så ångestfylld sådan...

 

 

Pûss

 


Only stone and steel accept my love

Vaknade fem i sex i morse. Kunde inte somna om så jag läste lite istället. Gick upp en sisåsär 20 över sex och gjorde gröt till frukost. Gott om tid på mig. Kom i tid till matten och det är nog första gången på typ.. 6-7 veckor. Bra jobbat Anna! Rätt tjill dag, kom äntligen igång med att göra något på designen idag också, så det är finnemang. Pluggade lite matte när jag kom hem, efter att ha läst Ikeas minikatalog i två timmar.. Sen promenad i värmen och fukten med Camilla.

Nu är det väl snart sängsäng som gäller. God natt!

Sjuttonde Maj





Grattis Nogre på nationaldagen!

pick flowers not fights


Fett fint väder igår.
Då kan man hyra trampbåt på Djurgården men Joel och Simon.
Och så kan man haxxa sig under en brygga.
Fett nice.
Någon som inte är fett nice är det nationella matteprovet på torsdag.
Tror dock att jag överlever.
Och hoppas på ett G.
Püss

heart

jag vill vara blond

Äpplen och kanel

Asså.. typ.. lila blåsippor..

Ja, jag gillar't i alla fall!

Jag har namnsdag idag. Linnea.


Utsikten från balkongen blir ett soundtrack till dina drömmar

Onsdag-nästan-Fredag. Skulle med MickeP till kungsan efter skolan men kunde inte för jag skulle på mattestugan. Så var det ingen mattestuga. Så missade jag det ypperliga tillfället.. Tänkte åka in idag i stället men så sög vädret. Nu är det i alla fall snart cykel med Camilla som gäller.

Jag har glömt mina nycklar hemma varje dag den här veckan (ehm måndag o onsdag, stannade hemma i tisdags...) men jaa.. sånt är livet. I måndags fick jag då dock sitta ute i 50 minuter innan min otroligt sega bror kom hem för han bestämde sig för att gå istället för att ta bussen... Anteckna!

Idag har jag fått mattehjälp från Extramatte och det gick galet bra! Så nu gäller det bara att fixa provet också, heja heja.. en vecka kvar nu! Wo!

Nej nu sk ajag äta nåt innan vi cyklar iväg en stund, tjoflöjt!

Eller...?


Låt oss ta det här på ett språk som alla kan förstå

Idag stannade jag hemma och pluggade matte istället för att "springa" THG-joggen. Mådde så otroligt pissigt i morse att det var bättre att bara stanna i sängen. Gick väl upp vid tiotiden och tänkte att nu gick starten för hurtbullarna i skolan. Gjorde lite gröt till frukost och åt med medans jag kollade på Top Model, alltid lika kul. Sen tänkte jag vara seriös, så jag bytte från mjukisar och stor t-shirt till kjol och linne. Sedan drog jag ut lite filtar på altanen och låg där i några timmar, pluggade matte nästan hela tiden. Blev distraherad av spåbubblor, som vanlig. De är ju så fina glada vackra..

 

Övningskörde idag också. Grov missuppfattning mellan mig och mamma ledde till att vi körde på en betydlligt större väg än jag hade tänkt mig, men det gick helt utmärkt ändå! Stannade vid Ica Dragonen och köpte tre paket glass och den där Marabou polka, var ju tvungen att smaka den, innan vi åkte hem igen och jag hamnade här!

 

Ska förresten börja dansa i höst, vad vet jag ej men jag börja leta så smått nu..Någon som har något kul kan ju säga till. Har dansat streetjazz innan..hm hm.

 

Nu köpte jag en bok! Kan inte leva utan böckerna..


Anteckningar får ej göras

Hej mina små äppelpajer
Nu är det så att jag behöver hjälp med ännu en sak, inte för att ni är speciellt hjälpsamma men skam den som ger sig! Jag läser böcker som en dåre, och nu är en till vänd till sista sidan. Det jag då skulle vilja be om är boktips! En bra, en ledsam, en känslosam, rolig eller bara allmänt läsvärd! Ge mig allt och lite till. Lovar att jag inte ska bitas när ni kommenterar, det är i vilket fall ytterst ovanligt (har bara hänt en gång OCH jag bad om ursäkt efteråt..).

Så ge mig nu en bok söta du, så jag kan sova gott om kvällen!


Pussen

And she fights for her life

Dö. Min förkylning får gärna göra det nu. Dö alltså. Imorgon är det skola. I veckan är det kort vecka. Jag inbillar mig att en kalender ska ordna upp saker åt mig. Typ "Åh jag kommer få sån bra koll på allt med en kalender & jag kommer kunna planera så bra så jag kommer att plugga mycket bättre åh åh åh.."
Sen så blir det ju aldrig så utan kalendern hamnar antingen i min bokhylla som allt annat eller längst in i skåpet i skolan, men det kanske är värt ett försök ändå? Ja det har jag bestämt mig för att det är. Maj, 2010, månaden och året då anna fick kalenderordning på sitt liv.

Har låter från videon i inlägget under på hjärnan så här får ni en länk till den och Oren Lavie.
Fantastiskt!

Nobody knows

HEEEEJ BLOGGEEEN
Nu har jag haft paus här ett tag, rätt skönt. Det var fullt upp förra veckan, jag är sjuk igen och har matteboken uppslagen bredvid mig. Det är lustigt det där.. jag kan vara skitpepp på att plugga, förbereder mig, sätter mig ner och..inget händer. Stirrar ner i boken i 20 minuter, 40 minuter, en timme.. ingenting gjort. Sen har jag en ovana att skylla de på hundra andra grejer. Ahja, det är bara jag som förlorar på det i längden.

Om det är någon av mina få söta läsare som vet vart man kan köpa en ordentlig kalender så tveka inta att säga till mig, jag är i stort behov av en sån nämligen.
Eftersom det var så länge sen jag b-b-b-b-bloggade så ska ni söta få en liten musikgrej av underbara mig.

Så om ni har tre minuter och trettiosju sekunder över, vilket ni antagligen har eftersom ni ändå häckar här, så se den. Fin låt och ball video.

Nej nu ska jag nog försöka mig på den där matten trots allt.. Elva dagar kvar till nationella provet i D-kursen. Det blir roligt.

Lyckorus♥

Kände mig som en liten glad flicka när jag kollade min mail idag. Herregud. Glädjerus! Haha.. ååh! Hihihi!
Nej det får bli en bild till bara för att jag blev så glad!

åhhåhåååå hej
kärlek till musiken
Glädje
små saker kan göra stor skillnad liksom
liten handling, stor lycka
Pussel

AHMAJGAAADH!!!!!!!!



GLADGLADGLADGLADGLAD

Spring can be the cruelest of months

Ge mig bara ett fakking körkort. Orkar inte.

Hämtade framkallade bilder idag. De var fiinaaa. Köpte en mustachkampsmustach också. Fett schnügg.


Nu ska jag ringa broder Jacob och se om han behagar svara.
Fullt upp denna vecka. Jag behöver en kalender för min hjärna är fett jävla överbelastad för tillfället.

God natt och dra åt helvete.

Mitt lilla barn

Idag.. idag har jag pluggat matte, vart på Ikea och så övningskört. För att komma till Ikea i Barkaby kör man genom Akalla, jag ville meddela herr Ingel att jag var i hans hoods.
"VÄND OM SÅ SNABBT DU KAN!!! TITTA INTE BAKÅT, SPRING VAD SOM ÄN HÄNDER!
Jag överlevde och lämnade precis in den pissigaste uppgifen någonsin i psykologi. Fyfan vad värdelöst skrivet av mig. Usch!
Hejdå

Mona Sahlin gav toblerone i present till en moderat

Igår var det Malin som gällde. Det var sjukt kul att träffa alla från gamla skolan igen, så längesen.. Vi körde i alla fall charader, jag och Nico fick "tyskt läder-sex"..Hm. Vi har ett speciellt band nu, men inte pga av det, heh.

Idag har dagen spenderats med ångest, ångestmatte och lite ångest över att vara sjuk för typ fjärde eller femte gången på det här året. Jag som inte brukar vara sjuk spenderar nu veckor i sträck med halsont. Nu är det ju även pollensäsong. Fett med party.
Jag tycker synd om mig själv, om inte det har framgått tidigare.

Nu ska jag långsamt avlida ensam i min enorma säng. Jag har mina böcker som sällskap.




Jag kommer alltid att ha mina böcker

RSS 2.0