aqua horizon

Dusch, Cougar Town, Gorbys och sen Top Gear. Värt! :D

Pink fizz

Såg på A Beautiful Mind idag efter skolan men psykologinissarna i klassen. Den var väldigt bra och intressant, nu gäller det bara att analysera skiten oxå..

Tequila sunrise

Var nyss ute på busshållplatsen ett tag. Såg att jag har lyckats gör hål i mina nya leggings.. Knappt använda liksom. Woho.
Ute luktade det som i källaren på landet.

Penna på papper

Idag stannade jag hemma. Har pluggat kemi från 9 till 16. Det var väl mer värt än att vara i skolan liksom. Kände för första gången på ett tag att jag faktiskt lärde mig något av de som står i böckerna.


durkslag



Tack för durkslaget grabbar :] ♥

Galang

fullt upp

Galen helg.
Fett nice.



Wööh.



Våren är på g

Jag tror jag har börjat bli allergisk. Nyser så sjukt mycket. Det är INTE en förkylning. Det har jag bestämt.




T08a♥

Idag var en bra dag för klassen. I alla fall blev jag väldigt glad.
Elevrådet hade idag årsmöte och ny Ordförande, vice ordförande och 3 ledarmöter skulle väljas. En ny studentkommité skulle också tillsättas.
I slutändan blev det så att Otto blev ordförande, Tova vice och Micke en av ledarmöterna.
Studentkommitén består av 6/7 t08a:are. Det är awesome :]


tjolahopp              


åh va underbar.. haha

Till: Tjej Nina
Sms: Nu är det allvar. Du måste hjälpa mig. Jag var på festen hos Fredde i går och på skoj stoppade jag två ostbågar i näsan. En gick av och sögs liksom in i näsan. Så den sitter fast mellan näsan och gommen nu. Det bränner som fan. Vad ska jag göra? Kommer den smälta eller måste jag till sjukan? Jag hostar, harkar och snyter och fräser men den jäveln sitter kvar.
Svar: Det där lät kostigt. Ring husläkaren och hör. /Nina

Förklaring: Skickade till en tjej som jag träffat endast ett par gånger. Hon trodde förmodligen att jag är lite halv retard. Smset skulle till en polare som sen förslog att jag skulle damsuga ur den eller hälla vatten i näsan så att den ramlar ner i gommen. Det sista funkade.

/Jalle

Från FelSms.com

KALLE Meurman jag kallar till KRISMöte

Kalle Meurman måste kontakat mig snarast, jag har en ytterst dålig nyhet.

Paramore-ismen sprider sig, detta är en oehörd katastrof för musikvärlden. Hur ska det sluta, när ska det sluta... hur ska vi få stopp på dem? Panik utbryter och det råder kaos..

Är detta sista gången vi hör ljuv musik, är detta slutet på en era?

Jag återkommer......

Självdisciplin

är ett ord som egentligen inte finns i min ordlista.


Självdisciplin.








woho



Idag kom mamma hem från Island. Och hon hade med sig Skittles åt mig! WOHO! Efter som jag glömde köpa med det hem från London..och det är så dyrt här hemma..
Mmm.. Lycka :]


Godess

idag har jag otroligt svårt att greppa saker.. är som ett vacuum i hjärnan. Folk säger saker men jag tar liksom inte in det.. mycket intressant....nae
Försov mig i morse.. det var skönt. tog en promenad tre busshållplatser för jag missade min buss också.. Var skönt i vårsolen. Tänker inte använda min vinterjacka mer nu. Hoho, hoppas i alla fall..
Minns att jag hade något mer att skriva men inte vad..
Fixat engelskabloggen nu.. Alltså, vi ska skriva om vår Londonresa i en blogg. iveneverbeentolondon.blogg.se.. ful som stryk hitills men det fixar jag snart..
tjA

en bild säger mer är många ord

nu har även lilla jag lagt upp bilder på fejjan från London. Woho.
Kommer komma lite andra bilder här imorrn eller så.. så ni, mina trogna och älskade läsare har något att de fram emot. Woho, känn er speciella :)

Home, sweet home

Känns rätt dåligt att komma hem till regn & rusk efter 14° och sol i London. Underbar resa med underbar klass. Nya, fina minnen.
Orkar inte skriva mer nu, men London var bäst i alla fall.

Rudie Can't Fail

Vart ska jag börja...
Igår.
Åkte till Emma i Vallentuna för att fira hennes födelsedag som var i torsdags. Vi åt gottgott o kollade tyvärr på melodifestivalen...Fast det var nice när vi alla satt o sjöng med i medleyt av gamla låtar. Bara att x22 saknades :p
Sjukt kul att träffa alla tjejerna från gamla klassen igen i alla fall.
Sen tog jag bussen in till stan och fick sällskap en bit på vägen av Nico och Louise. Kul syn när Nicolina springer på ishala vägar i sina klackar.. hoho..
Vi kom i alla fall med bussen, och vid tolvsaget stod jag på tunnelbanestationen och var glad. Åkte in o mötte fler glada människor o det slutade med att vi kom till 5emtio4yra. Trevliga o snälla vakter :)
Idag har dagen varit allmänt nice bara, kom hem vid fyra i morse o somnade dirr, vaknade, duschade, åt. Tagit det lungt. Åt middag med nästan hela familjen samlad. Bara storebröderna som saknades. En väldigt bra födelsedagshelg alltså!
Och imorgon, vad händer då? Jo, då är det London som gäller minsann! Som vi har längtat, som vi har sett fram emot det! Och imorgon händer det. Staden. Som jag saknat. Det pirrar i hela kroppen. Imogron är jag i London. London. London. London.




Imorgon är vi där. Idag är jag här. Och snart sovandes i min säng. Godnatt!

vallentuna

nu ska jag till vallentuna.. resten berättar jag imorrn om nån vill veta :D

internetz

internet har strulat hela kvällen, bajssak... mennu funkar det. Sen kan man ju fråga sig varför jag inte har gått o lagt mig än. Ja ta o fundera över det ni, så gör jag nåt annat så länge.
TjaaaaAA!

jag tror han behöver ett vapen

Snart är det london och då förtränger
två teknikklasser all världens problem
för tre dagar.
Man kan ju åtminstone hoppas. Kanske
inte blir så jävla lätt ändå.

waste

Värdelös dag.. förutom precis i början. Då var den rätt bra.
Men Londoninfon idag.....Värdelös. Det vara bara till nytta för arkitekturarna. Magnus nämnde väl ordet design en gång på två timmar och 20 minuter. Underbart säger jag. Sitta där o lyssna sig igenom Londons geografiska historia. Nej tack, det hade nog jag och flera till kunnat hoppa över utan problem...

40 is the new 20

Brukar inte kolla så mycket på tv men såg det nya Cougar Town på 5an. Sjukt kul :D
rekomenderas (y)


Godnatt♥

tanke

Den här veckan är fan inte kul.
Självdisciplinen är på noll likaså studiemotivationen. Kan den inte bara vara...juni nu. Då är åtminstone en sak mindre att oroa sig för. Man ska ju se saker från den ljusa sidan. Jag ser väl saker i lite.. ficklampsljus just nu. Halvljust, halvmörkt. Wo.
EN positiv sak är att det börjar bli just ute. Och det är fett nice. Nu kan jag sova med solen i ansiktet när jag åker buss hem, innan var det ju beckmörkt. Inte lika kul då.. Sol gör en på lite bättre humör, med sol ser man ljusare på allt. Heja solen!
peace out!

söndag kväll

tror jag ska sticka lite

It's down to this









Finfint promenadväder ute även om de vart lite försent för att njuta av solen till fullo. Har "pluggat" matte idag. Känns bra att jag inte fattar ett piss. Underbart.

bajs


skins♥

det är sååå braaaaa weeiheiheihei


Based On A True Story... No, Really It Is

Såg på I Love You Philip Morris igår.



soundtrack

Den var bra. tummenupphejhej

hemkommen














RSS 2.0