Kvällen


Har inte gjort något vettigt idag, bara degat vid datorn...Imorrn bär det i alla fall av till fjällen i några dar, de blir nog nicenice..

första lovdagen

Kollade på curlingen i natt, men orkade inte se sista omgången o trodde verkligen att sverige skulle förlora då de låg under med två poäng. Överraskning när man vaknade idag o de fick tre poäng i sista! Fett niice :D och jag som inte ens är sportintresserad på de sättet.. Jag kollade till o med på nån slalom igår.. fan va spännande det var när de va 4 åkare kvar o sverige var etta. Slutade dock på 4e plats för oss då alla var haxx som bara den.
Nej nu är det nog med OS o sport o sånt..
Idag, mina vänner, åt jag sushi. För andra gången i mit liv. Jag tycker att det var.. mer eller mindre vidrigt. Usch. Klarade en eller två bitar men sen tog de stopp. Fy tusan..

Lov

Jahapp, nu var det lov. Ingen toppenbörjan dirr.. men det löser sig väl när man får annat att tänka på. No worries.
På söndag blir det iaf fjällen :] o de kommer bli Niiiiiice :D
♥♥

det ska inte regna

Ikväll var jag och camilla ute och gick. Vi hittade en avokado helt ensam liggandes på marken så camilla tar upp den å säger
"Den här tar jag, inget fel ju...Eller nej! Nån kanske har sprutat den full med knark! Usch!!" o så kastar hon iväg den stackars oälskade avokadon igen.

true that


Jag älskar skinkost!

Stars hide your fires

Today I found out that if the water between Denmark and Sweden turns to ice and a Swede walks over, it is legal for the Dannish to hit him with sticks. MLIA

Idag tog min buss en halvtimme istället för 15 min. Men det är okej för jag fick sitta vid fönstret. Blev sen till designen, men å andra sidan, vem blev inte sen till designen? Precis.
Det var en nice dag med inte så nice lunch. Efter skolan gick jag från Fridhemsplan till T-centralen. Det var inte så kallt och ganska fint liksom.

Red



Visst känns det som en halv evighet sedan det såg ut såhär på spåren?

skola

Skolaskola
Vi hade inte första lektionen.
Drygt.
Nästan alla kom dock innan 10, vilket är lika med närvaro. Woopaa

Oh ett paket!

Vad kan det vara?



Packa, packa upp...



Oj, ett skrivbord som gör Anna galet glad! Woho!!



:D     ♥

hello sunshine

Det har varit sol nästan hela dagen idag. Och vad han jag gjort? Jo, suttuit inne och pluggat! Har i och försig fått en hel del (mjaae) gjort också. Är i alla fall nöjd. Jag har inte gått ut på tre dagar.
HEj.


Billarm

Igen.....

-22°

Billarmet låter mer WeeOeeOeeOeeOeeOeeOee kom jag på igår kväll.
Idag kände jag mig, liksom många andra, inte speciellt taggad på att stå ute och vänta i -22° på bussar och tåg som går när de vill. Så det blir matteplugg hemma för hela slanten i stället. Känns mer värt eftersom jag ändå bara sitter som en zombie och stirrar på Jonnys oändliga genomgångar..
Nu tjuter det satans larmet igen...WeOeOeOeeOeeOee..
Nej tillbaka till matten och hoppas alla har en varm o skön dag!

new

Ett billarm som har gått en gång i timmen det senaste dygnet.
BeepBeepBeepBeeep

Kväll

Så jävla värdelös kväll. Hade planer men pga "vädersituationen" så funkar det ju inte att ta sig någon jävla stans med kommunaltrafiken. Känner sig verkligen fast på en öde ö när man bor här då. Bussarna kommer o går lite när de vill, tågen lika så. Omöjligt att röra på sig. Jaa jag vet att det inte direkt är SLs fel att det snöar men jag börjar bli lite trött på att det kommer som en total överraskning varje gång. Bläbläbläblädenhärvinternärovanligtlångochsåhärmycketsnöhardetintevaritpå25år. Ge mig bara tunnelbana till Täby, och tåg som går, så är jag nöjd.♥
Är det så mycket begärt?


lördag

Den här veckan har jag varit på bio två gånger. I onsdags såg jag Farsan med mamma. Roligt och mysig film :) Igår blev det Avatar (för andra gången men nu i 3D) med familjen o Joel. Var supertrött efter filmen, fick först vänta i 16 min på tåget o sen 25 minuter på bussen i Mörby. Inte kul. Överlevde och kom hem till slut i alla fall.
Idag har jag vart duktig o försökt plugga lite matte. Har gått sådär. Nu är jag trött o lite butter på SL och Täby.
Kom igen liksom.. Skärp er. Gah. Snö, tunnelbana och bussar. Jag orkar inte.

jaha ja.....eh

There are thousands of unhappy married women and men in every city, but they DO NOT want to leave their spouse. They want to stay married, but they want to have an affair without ever being caught. Our dating community is extremely popular!

Having an affair can be stressful because you never know if the other person involved is going to get attached to you. You just want to have an intimate encounter and nothing else.

A great thing about this Discreet Dating Community For Married People is that there is no cost to join. You can check it out, see if you like it, and then begin contacting married people for secret intimate encounters.

Press here if you want to have an affair with a married person:
http://www.treatyourselftonight.com


Tack för infon!

.:.

LäsaLäsaLitenHistoriaHÄR

en liten tjänst kanske

http://www.press2play.tv/rekommenderat/10/rosta-fram-sveriges-basta-oetablerade-liveband



Klicka, rösta, på Epelectric.

Tack :) :) :)

God natt sverige

det är en ny dag snart och jag har chips i sängen.

Things

Idag rullade Kalle ansiktet mot tangentbordet i skolan. Sen kom han på att han rullade ansiktet mot tangentbordet i skolan.

Efter skolan följde jag med akallaboy till nån frikyrka (ouuuh.... sekt!) som skulle ha nån.. english conversation thingiie.. Det var i alla fall kul och vi totalslaktade de när vi spelade pingis. Wo!

På söndag är det alla hjärtans dag, 14e februari. Wo!

Visst, inga batterier på din mobil

Skins nu, innan jag glömmer bort att kolla på 2a avsnittet igen. Hur otroligt det än låter..

småkompis

kollade runt lite och såg nyss att tokio hotel har gjort soundtracket till nya alice i underlandet filmen......fantastiskt.......nej. Usch. Man blir ju ledsen. Skitsamma. Godnatt!

Vakta din tunga, vakta den med pilbåge och med sköld

Skrev något innan om att nu var det en ny vecka att ta sig igenom men det försvann och jag tänker längre fram än så nu. Vill Ha Vår. Så otroligt mycket. Trött på mörka dagar. Vill vakna lite lätt irrterad av fågelkvitter och sol som skiner in genom fönstret för jag glömde dra ner rullgardinen kvällen innan. Jag vill ha tunna skor på mig. Jeans o en tjocktröja. Ingen tjock, tung jacka.. kängor.. långkallsonger under jeansen. Vill inte frysa ihjäl när jag står och väntar på bussen på morgonen med alla andra bittra täbybor.
Sen har jag väl vintern att tacka för att jag längtar så förbannat till våren. Den är vintrig. Mycket snö. Det var längesen det var så här mycket snö, och det är ju härligt i och för sig.. Men nu vill jag verkligen ha vår! Det är bara februari så det dröjer väl en månad eller två eller tre..

Dålig på att uppdatera

Jag vet! Det blir lite när jag känner för det. Det gör jag inte nu, men tack för fisken!

RSS 2.0